Wie zijn wij?

Renate de Groot

Renate de Groot is hoogleraar biopsychologie van het leren binnen het Welten-instituut en is hoofdonderzoeker van PHIT2LEARN. Zij heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd en is reeds enkele jaren werkzaam in het domein van de neuropsychologie en –wetenschappen en onderwijswetenschappen. Renate is betrokken (geweest) bij eerdere onderzoeken naar bewegen en leren waaronder SMART MOVES! en de GOALS studie.

       

Jérôme Gijselaers

Jérôme Gijselaers is universitair docent binnen het Welten-instituut en heeft de dagelijkse leiding binnen PHIT2LEARN. Hij heeft neuropsychologie gestudeerd en is reeds enkele jaren werkzaam in het domein van onderwijswetenschappen. Jérômes onderzoek is gericht op biologische factoren die invloed hebben op cognitie en leren. Jérôme is gepromoveerd op het ALOUD-onderzoek, waarin hij de biologische en psychologische factoren die invloed hebben op studieresultaten onderzocht heeft.

Leuk weetje: Jérôme doet zijn dagelijks werk grotendeels achter een stabureau!

      

Petra Luteijn

Petra Luteijn werkt als promovendus op PHIT2LEARN. In deze rol is zij de uitvoerend onderzoeker van dit project.

Petra heeft onderwijskunde gestudeerd. Daarbij is ze afgestudeerd op het effect van matig intensieve lichaamsbeweging op executief functioneren bij MBO studenten

      

Mara Kirschner

Mara Kirschner werkt als onderzoekmedewerker op PHIT2LEARN. Zij zorgt er voor dat het uitvoeren van het onderzoek op de scholen soepel verloopt. Mara is afgestudeerd psycholoog, heeft een duidelijke affiniteit met de onderwijswetenschappen en reeds veel werkervaring met het aansturen van adolescenten.

Consortium

Zoals we weten: 1 + 1 = 3. Juist daarom werken we binnen PHIT2LEARN samen met enkele enthousiaste en kennisrijke partners. Hierdoor kunnen we wetenschappelijke kennis combineren met praktische kennis van eindgebruikers uit het MBO, wat uiteindelijk moet leiden tot kant-en-klare materialen om bewegen in het MBO te stimuleren en hiermee de leerprestaties te verbeteren.

Meer informatie over onze partners vindt u hier.